BIZARNO! Mladi se počeli drogirati – sirovim i pokvarenom mesom: ”To nas opušta…”

BIZARNO! Mladi se počeli drogirati – sirovim i pokvarenom mesom: ”To nas opušta…”

Foto: PIxsell, Youtube

Mlade Amerikanke i Amerikanci su otkrili posve neobičan način drogiranja koji im pomaže pri opuštanju. Njihova droga je sirovo i pokvareno meso. Ideja je ostaviti sirovo meso u tegli nekoliko tjedana ili čak mjeseci, a tek kada ono poprimi sivkastu boju i pojavi se plijesan, smatraju da je spremno za konzumaciju, piše The Sun

Za mnoge mlade, jedenje pokvarenog mesa ih čini optimističnima, a složili su se kako ima bolji učinak od drugih opijata s kojima su eksperimentirali.

Naravno, mladi tvrde kako im se sviđa efekt do kojeg dođe nakon konzumacije takvog mesa, ali liječnici upozoravaju na crijevne viroze, povraćanje, proljev, dehidraciju te zarazu bakterijama.

UPRAVO SE ČITA

Nažalost, ni te informacije nisu uznemirile mlade i natjerale ih da razmisle o konzumaciji trulog mesa. Na Twitteru se mogu naći njihova svjedočanstva gdje pišu o tome kako je “sirovo meso najbolji lijek za depresiju”.

“Pileće meso držim u staklenkama, ostavim nekoliko tjedana u hladnjaku pa pojedem. Budem ‘high’ istog trena”, napisao je jedan mladić na Twitteru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari