U RIJECI, A SVJETSKI! Na Brajdici otvoreni originalno dizajnirani apartmani “spojeni” s fitness centrom!

Foto: FB XXL Rooms

Ovaj poslovni poduhvat svakako nije uobičajen ali njegovi vlasnici znaju da je svakako financijski održiv i dugoročno isplativ. Na Brajdici su otvoreni luksuzni apartmani – “XXL Rooms”

U jeku sve veće turističke promocije našeg grada zadnjih par godina na međunarodnom tržištu, sve većeg broja turista te dodatne reklame u sklopu projekta Europske prijestolnice kulture, mnogi svoje poslovne šanse vide u otvaranju turističkog smještaja koji je Rijeci prijeko potreban.

Ako imamo u vidu činjenicu kako sljedeće godine Rijeku po nekim predviđanjima namjerava posjetiti čak četiri milijuna gostiju u sklopu projekta EPK, turistički smještaj u centru grada predstavlja zlatnu žilu za njegove vlasnike.

Slično su razmišljali i na Brajdici te se voditeljica nedavno otvorenog fitness centra, Dajana Čavić, odlučila upustiti u još jedan poslovni poduhvat.

Dajana kaže kako vanjski izgled apartmana vjerno oslikava industrijski izgled Rijeke jer se sobe nalaze u nekadašnjoj zgradi industrijskog skladišta, a unutrašnjost baš kao i naš grad nudi potpuno drugačije iskustvo. Uskoro će krenuti i u rekonstrukciju fasade te će staviti i prikladan natpis kako bi turisti i gosti lakše pronašli smještaj.

Na 5 minuta šetnje od gradskog centra nalazi se 16 različitih apartmana, vrlo zanimljivog dizajna. Naime, svaki apartman predstavlja jedan poznati svjetski grad. Ovaj moderan i pažljivo dekoriran dizajn čini ih jedinstvenim i stvorenim za odmor i relaksaciju. Svaka soba opremljena je autohtonim suvenirima nekog od gradova koje predstavlja, uz nezaobilazan citat na zidu koji opisuje metropolu ali i duh prostora kojeg oplemenjuje.

Voditeljica Dajana smatra kako su apartmani idealni za poslovne goste zbog blizine gradskog centra ali postoji mogućnost organiziranog dolaska grupa i manjih poslovnih i neformalnih okupljanja, a idealna su prilika za obiteljske dolaske zbog dostupnosti obližnjeg unutarnjeg adrenalinskog parka za djecu.

Ono što vrijedi napomenuti jest da je u cijenu smještaja uračunato i korištenje fitness centra koji se nalazi u sklopu apartmana a koji raspolaže suvremenom sportskom opremom i nudi individualne i grupne programe.

Dodatna zanimljivost svakako je veliki parking, mogućnost korištenja wi-fi-a, a u apartmanima gosti mogu odsjesti i sa svojim kućnim ljubimcima – naime, sobe nose deklaraciju “pet friendly”.

Kažu nam kako za sada nemaju uslugu pružanja doručka, no uskoro namjeravaju urediti malu blagovaonicu kako bi dodatno obogatili svoju ponudu.

Uz sve navedeno, gosti mogu računati na ljubazno osoblje koje će ispuniti svaki njihov zahtjev ili želju.

Više o apartmanima možete saznati na InstagramuFacebooku te stranici Booking.com

(Promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja