Prilika iz snova! Ako ispunite sve uvjete, već u prvoj godini plaća je 150 tisuća kuna

Od osobe se očekuje komunikativnost, odgovornost, ambicioznost, dinamičnost…

Utiliter d.o.o. zapošljava na poziciji promoter/unapređivač prodaje (m/ž) u Zadru, Šibeniku i Splitu. Utiliter je tvrtka sa ciljem stvaranja specijaliziranih i cjelovitih naprednih softverskih rješenja.

Od osobe se očekuje komunikativnost, odgovornost, ambicioznost, dinamičnost, spremnost na timski rad i rad na tržištu te vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja i do 150.000 kn prve godine rada.

Posebne pogodnosti koje poslodavac nudi su stalni radni odnos s mogućnošću napredovanja, mogućnost menadžerskih ugovora, službeni laptop i mobitel. Pruža se trajna stručna naobrazba te ekskluzivni i inovativni program.

Smatrate li da biste mogli promovirati softver na tržištu za ugostiteljstvo i hotelijerstvo? Ako ste komunikativna, dinamična i odgovorna osoba, spremna na timski rad i učenje, prijavite se na ovaj izazovan posao. Prijave su otvorene do 10.12. Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari