TRAŽE SE NAPRAVE

Brojne dojave o bombama na sudovima u Hrvatskoj! Stigla je i u Vladu? U tijeku evakuacija zaposlenika

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Evakuirane su zgrade nekoliko sudova u Hrvatskoj, a prijeteći mail dobila je i Vlada

Netko je u ponedjeljak ujutro dojavio da je su na Visokom kaznenom i Vrhovnom sudu u Zagrebu bombe. Riječ je o dva suda koja se nalaze na Zrinjevcu.

Glasnogovornik Visokog kaznenog suda, sudac Marko Bitanga za Danas.hr, potvrdio je da su zaprimili dojavu o bombi i da se zgrada suda počela evakuirati u 9:35 sati.

Policija je potvrdila kako je oko 9:30 sati doplo dojava za više sudova u Zagrebu. Policija je na terenu i utvrđuje okolnosti.

Dojave o bombama stigle su i na tri suda u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Na Općinskom i Županijskom sudu u Splitu traje evakuacija namještenika i zaposlenika zbog dojave da je postavljena bomba u prostorijama ta dva suda. Dojava je stigla u 9:25, a djelatnici policije se već nalaze na licu mjesta i otkrivaju je li dojava lažna ili prava.

Jutarnji list saznaje kako je prijeteći mail dobila i većina državnih institucija, među njima je Vlada RH. A maloprije je ispražnjena i zgrada varaždinskog suda. U zgradi su smješteni županijski, općinski, trgovački i prekršajni sud i u ovo je vrijeme bila puna, prenosi danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari