ČEKA GA PAPRENA KAZNA

Ovo je valjda rekord: Na Lošinju u Audiju zaustavljen Zagrepčanin (56) koji ima čak tri zabrane upravljanja autom!

Pravomoćnom presudom određena novčana kazna u iznosu od 20.000 kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od dva mjeseca, priopćila nam se policija.

Jučer, oko 14,55 sati, prilikom nadzora u prometu na području Malog Lošinja zaustavljen je osobni automobil marke Audi, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnji hrvatski državljanin.

Provjerom je utvrđeno da je spomenuti upravljao navedenim vozilom za vrijeme dok su mu izrečene tri zabrane upravljanja motornim vozilom”B” kategorije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela zabrana upravljanja motornim vozilom, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Protiv navedenog vozača podnesen je i optužni prijedlog nadležnom sudu te mu je pravomoćnom presudom određena novčana kazna u iznosu od 20.000 kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od dva mjeseca.

S obzirom na više prikupljenih negativnih bodova, 56-godišnjak je ostvario uvjete za pokretanje postupka ukidanja vozačke dozvole sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari