NA KRAJU UBIO I SEBE

Pogledajte snimke krvoprolića u Rusiji: Naoružani muškarac upao u školu, ubio je petoro djece i četvoro odraslih

Foto: Twitter/ Screenshot

Stižu vijesti o zastrašujućem zločinu u Rusiji gdje je u jednoj školi u središtu te zemlje naoružani napadač ubio najmanje devetero ljudi i ranio ih još dvadesetero, javlja BBC. Ubijeno je petoro djece, dvije učiteljice te dvojica zaštitara. Motiv napadača koji si je oduzeo život nije poznat. Napad se dogodio u prijestolnici Udmurtije, regije smještene oko tisuću kilometara istočno od Moskve.

“Hitna pomoć i službe sigurnosti stigle su na lice mjesta u gradu Iževsku. Pucnjava se dogodila u školi broj 88, s gotovo 1000 učenika i 80 nastavnika. Napadač se navodno ubio, a motiv napada je nepoznat”, navodi BBC.

Pozivajući se na ruske medije, napadač je upao u školu i pucao na djecu koja su bila na nastavi te potom počinio samoubojstvo. Navodno je bio naoružan s dva pištolja. Njegov identitet još se utvrđuje, a očevici tvrde da je bio odjeven u crnu majicu s nacističkim znakovljem, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari