INSTITUCIJE PROVODE IZVIDE

Video | Provode se izvidi: Smrt 6-godišnje djevojčice u Splitu uzrokovana zatajenjem vitalnih organa

Iz Županijskog državnog odvjetništva su potvrdili da se provode izvidi

Splitska policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom i dalje provodi izvide o okolnostima smrti šestogodišnje djevojčice iz Splita.

Ni policija ni državno odvjetništvo ne objavljuju nove informacija, a splitskoj bolnici naloženo je provođenje sudsko medicinske obdukcije kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog slučaja.

RTL-ov reporter Rade Županović javio se iz Splita s novim detaljima slučaja koji je šokirao Hrvatsku.

Prema neslužbenim informacijama, smrt djevojčice je uzrokovana zatajenjem vitalnih organa, srca i pluća. Hoće li to stajati u službenom nalazu koji bi trebao stići do državnog odvjetništva ostaje vidjeti. Informacije dolaze iz bolničkih krugova pa možemo vjerovati da je riječ o vjerodostojnim informacijama.

Iz Županijskog državnog odvjetništva su potvrdili da se provode izvidi, a u kojem smjeru idu to je strogo čuvana tajna.

Iz udruge Anđeli koja skrbi o teško palijativnim bolesnicima su upozorili kako je riječ o problemu sustava. Djevojčica je trebala imati dva sata dnevno stručnu medicinsku skrb u svom domu, ali ju nažalost nije imala.

Službeni patološki nalaz trebao bi do početka idućeg tjedna doći do Županijskog državnog odvjetništva, donosi RTL Danas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari