'STRAVIČNO JE GRUNULO'

Užas u Zagrebu: Eksplozija i sirene probudile stanovnike, osoba izgubila život, ima još ozlijeđenih

Vatrogasci su oko 6.30 sati dobili dojavu da s nekog od nižih katova prema četvrtom katu dolazi dim

U zagrebačkom naselju Trnsko u subotu ujutro došlo je do eksplozije a zatim i do požara

Sve se dogodilo u stanu na prvom katu zgrade. Vatrogasci su u stanu pronašli tijelo muškarca.

Vrlo brzo na mjesto događaja stigli su vatrogasci. Požar su ugasili, a u stanu našli tijelo. Jednog stanara su spasili te je njemu pružena hitna pomoć, izvijestili su mediji.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su da je u Trnskom izbio požar, a više informacija bit će poznato nakon očevida.

“Danas, 1. listopada 2022. godine oko 6.20 sati u Zagrebu, Ulica Trnsko, u stanu, za sad iz neutvrđenog razloga izbio je požar, tijekom kojega je jedna osoba smrtno stradala i pri čemu je došlo do eksplozije plinske boce. Liječnička pomoć pružena je još dvjema osobama zbog udisanja dima, dok drugih ozlijeđenih nema. Očevid je u tijeku”, izvijestila je policija.

“Stravično je grunulo. Nije se odmah vidio dim pa sam čekala da vidim jesam li sanjala. I nismo dugo čekali da pred zgradu stignu vatrogasci, a onda i Hitna. Ne znamo je li uzrok plin koji je u većini zgrada u naselju ili možda uzrok leži u trafostanici koja se nalazi odmah ispod tog stana gdje se dogodila tragedija. Vidjela sam kako su jednu osobu iznijeli do vozila Hitne”, izjavila je za Jutarnji list stanarka  zgrade preko puta koja je čula neko zapomaganje ali nije uspjela razaznati što točno muški glas govori, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari