Riječka liječnica o stradalima u sudaru kod Novog V.: ‘Od osam ozlijeđenih, sedam ih je bilo teško’

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je 5 stranih državljana za koje se sumnja da u Republici Hrvatskoj borave protuzakonito

Oglas

Na DC 8 u neposrednoj blizini ‘Mitan marine’ u Novom Vinodolskom, došlo je do prometne nesreće u ponedjeljak oko 18,40 sati.

Više u VIDEOPRILOGU:

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijestila kako se 20-godišnji državljanin BiH, upravljajući osobnim vozilom marke Daewoo, oglušio o zapovijed koju su policijski službenici izdali s ciljem zaustavljanja navedenog vozila te se, prešavši vozilom u desnom zavoju u suprotni kolnički trak, izravno sudario s vozilom marke VW Golf koje se kretalo iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 20-godišnji državljanin BiH, te 5 stranih državljana za koje se sumnja da u Republici Hrvatskoj borave protuzakonito, kao i dva hrvatska državljana u svojstvu vozača i suvozača vozila marke VW Golf.

Na mjestu događaja obavljen je očevid.

Osmero ozlijeđenih kod Novog Vinodolskog: Sudarila se dva automobila, u jednom bili migranti?

Liječnička pomoć im je pružena u KBC Rijeka.

“Nama je dovezeno osam ozlijeđenih osoba koje su stradale u frontalnom sudaru. Od toga je bilo pet stranaca i tri naša državljana. Nitko od njih u tom trenu nije bio životno ugrožen. Nitko nije bio zaprimljen u jedinicu intenzivnog liječenja. Od osam ozlijeđenih, sedam je bilo teško ozlijeđenih osoba. Većinom je riječ o prijelomima ekstremiteta”, kazala je dr. Martina Pavletić.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Vijesti.hr

Exit mobile version