(FOTO) ČAROBNI ADVENT U RIJECI! Blagdanskom svjetlošću obasjana Rijeka nikad privlačnija posjetiteljima!

(FOTO) ČAROBNI ADVENT U RIJECI! Blagdanskom svjetlošću obasjana Rijeka nikad privlačnija posjetiteljima!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Šire središte Rijeke krajem ove godine, u vrijeme adventa, izgleda ljepše no ikada

Rijeka Advent službeno je počeo u subotu paljenjem prve adventske svijeće na adventskom vijencu na fontani na Koblerovom trgu. Odmah potom upaljena je i blagdanska rasvjeta na Korzu i u ulicama u širem središtu grada.

Time je Rijeka, najviše na radost najmlađih ali i svih drugih stanovnika našega grada, ponovno zadobila onaj bajkoviti izgled kakav toliko volimo.

UPRAVO SE ČITA

Obasjala je raskošna blagdanska rasvjeta ne samo naš grad nego i naša srca, jer već par godina živimo u sjeni pandemije koronavirusa i svih ograničenja koja je bolest donijela sobom.

Stoga ne propustite šetnju Korzom u večernjim satima, kada god možete i koliko god možete! Ispunit će vas Advent u Rijeci novom energijom i ljepotom, nadom u bolje sutra.

A za sve vas koji eventulano ne možete u šetnju, ili ste daleko od Rijeke, nudimo šetnju našim gradom kroz prekrasne fotografije našeg fotoreportera Hrvoja Skočića.

Uživajte u fotografijama, uživajte u Rijeci!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari