(FOTO) KAOS NA ZAOBILAZNICI! Slupala se čak četiri vozila ispred tunela Škurinje, nedugo nakon nesreće ispred tunela Katarina!

(FOTO) KAOS NA ZAOBILAZNICI! Slupala se čak četiri vozila ispred tunela Škurinje, nedugo nakon nesreće ispred tunela Katarina!

Foto: Riportal

Nedugo nakon nesreće koja se oko podneva dogodila kod tunela Katarina, na riječkoj zaobilaznici dogodila se nova, još veća nesreća

Oko 13 sati na istočnom izlazu iz tunela Škurinje sudarila su se čak četiri vozila, a sve je na neki način povezano s onom prvom nesrećom nakon koje se stvorila dugačka kolona vozila.

UPRAVO SE ČITA

Naime, neki vozači nisu uvažili upozorenje cestara o obaveznom smanjenju brzine vozila zbog prethodne nesreće na tom dijelu prometnice pa je došlo je do lančanog sudara u kojem su sudjelovala čak četiri vozila. Ipak, moramo primijetiti da je vozilo s upozorenjem o zastoju prometa stajalo preblizu koloni vozila – logičnije bi bilo da se na kolonu vozila upozorava znatno prije no što vozači zaista i naiđu na kolonu!?!

O detaljima tog karambola preciznije će se izjasniti policija po obavljenom očevidu, jer je u ovome trenutku doista teško sa stopostotnom preciznošću iznijeti točan slijed događaja. Uglavnom, zaobilaznicom se u smjeru zapada odnosno prema Zagrebu neko kraće vrijeme nije vozilo, a trenutno se promet odvija jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Foto: Riportal

Foto: Riportal

Vozače još jednom molimo za strpljenje i oprez!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari