(FOTO) U kultnoj riječkoj konobi prolaznike uveseljavaju šaljivim porukama; Ova je posebno nasmijala Riječane!

(FOTO) U kultnoj riječkoj konobi prolaznike uveseljavaju šaljivim porukama; Ova je posebno nasmijala Riječane!

Foto: Facebook/D.K.

Natpisi koji često osvanu na terasi kultnoe riječke konobe Bordel La Grotta redovito nasmijavaju i oduševljaju prolaznike

Jednom od svojih posljednjih poruka posebno su zaokupili pažnju brojnih prolaznika, kako Riječana tako i gostiju.

Iako je poruka na tabli nadasve šaljiva, u isto vrijeme je i tužna! Nažalost, prikazuje i oslikava hrvatsku realnost koju brojni građani žive.

UPRAVO SE ČITA

A poruka glasi: ”Želite li redovan seks sljedećih 30 godina? Uzmite stambeni kredit!”

VIDEO DANA:

Foto: Facebook/D.K.

Inače, u ovom posebnom ambijentu možete uživati u različitim marendama, mesnim i ribljim delicijama uz čašu dobrog vina i vrlo pristupačne cijene, ocjenjuje gastronaut.hr.

Povijest kaže kako je, za vrijeme dok je Rijeka bila pod talijanskom okupacijom, od dvadesetih godina do kraja Drugog svjetskog rata, u prostorima današnje konobe djelovao najpoznatiji bordel u gradu. Za razliku od drugih, ovdje su dolazili uglavnom kapetani.

Vlasnik La Grotte Nereo Černogorac je prilikom preuređenja lokala pronašao nekadašnji cjenik koga je kao kuriozitet stavio na zid.

Uređujući lokal pronašao je i nekadašnju maskotu, crvenog vraga, koji danas goste gleda sa zida. Prostor krase razne maske, predmeti i fotografije maškara, kroz čiju stalnu postavu gosti mogu saznati nešto više o kulturi ovog kraja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari