(FOTO) U srcu Trsata otvorena primorska konoba s ponudom najrazličitijih ribljih jela

(FOTO) U srcu Trsata otvorena primorska konoba s ponudom najrazličitijih ribljih jela

U srcu Trsata, preko puta Svetište Majke Božje Trsatske, otvorena je prekrasno uređena ”Konoba Papalina”

U malenoj konobi intimna ugođaja prevladavaju plavo bijele boje i sve je uređeno u primorskom stilu – pravi  mornarski štih.

U ponudi se nalaze isključivo svježa i domaća riblja jela, pa će svi ljubitelje ribe zasigurno biti oduševljeni Papalinom. Ovdje možete kušati najraznolikije speijalitete –  od sitne plave ribe do velike bijele ribe, gulaše od hobotnice, brudete, gulaš od bakalara i još mnogo toga.

UPRAVO SE ČITA

Papalina se nalazi na Frankopanskom trgu, preko puta Svetišta Majke Božje Trsatske a njihova vrata su vam otvorena svakodnevno od 10 sati ujutro sve do ponoći.

Voditelj konobe Papalina Nikša poručio nam je kako je u uređenje prostora i kreiranje ponude uloženo puno truda i ljubavi. Ujedno je pozvao Riječanke i Riječane koji vole domaću riblju hranu i mornarski štih interijera da posjete Papalinu i uživaju u plodovima mora.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari