(FOTO, VIDEO) Riječka policija na Korzu prezentirala znanja i vještine potrebne za zanimanje policajke/policajca!

(FOTO, VIDEO) Riječka policija na Korzu prezentirala znanja i vještine potrebne za zanimanje policajke/policajca!

Mnogi su pokazali interes za prijavu na Natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini te sa sobom ponijeli obrasce za prijavu i prigodan promidžbeni materijal

Jučer , 9. lipnja s početkom 12 sati na riječkom Korzu građanima je prezentiran Natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini.

U prezentaciji su sudjelovali  predstavnik Srednje policijske škole „Josip Jović“, policijski službenici Sektora policije, Odjela prevencije i Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću, mladi policijski službenici koji su odnedavno u službi u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj te polaznici osposobljavanja za zanimanje policajac/policajka, trenutno na praksi u ovoj Policijskoj upravi.

UPRAVO SE ČITA

Policijski službenik za stručno usavršavanje policije, Gabrijel Flegar u suradnji s mladim policijskim službenikom Dinom Donadićem i  Zlatanom Knežević te polaznicima osposobljavanja za zanimanje policajac/policajka, Dominikom Badurinom Petričevićem i Bernardom Marić, prezentirao je praktična znanja i vještine koje se stječu  tijekom osposobljavanja za policijsko zanimanje, odnosno demonstrirali su prikaz rada nekoliko policijskih postupanja i intervencija u situacijama kada osoba surađuje, odnosno ukoliko pruža otpor pozvali zainteresirane da i sami provjere svoje motoričke sposobnosti potrebne za posao policajca.

Pomoćnik voditeljice Policijske škole ”Josip Jović” za nastavu, Hrvoje Marić, govorio o uvjetima Natječaja za zanimanje policajac/policajka, dok je policijska službenica na praksi u Postaji pomorske i aerodromske policije Rijeka, Zlatana Knežević govorila je o dosadašnjem iskustvu u radu. Navodi da  veoma zadovoljna radom u spomenutoj policijskoj postaji te da je razlog prijave u policiju bio dinamičnost policijskog posla.

Također, s nekoliko riječi obratila se i polaznica srednjoškolskog osposobljavanja za zanimanje policajac/policajka, Bernarda Marić, koja govorila je o tome kako je školovati se u srednjoj policijskoj školi ”Josip Jović”.

Velik broj građana testirao je svoje motoričke sposobnosti i sudjelovao u nekoj od navedenih  demonstracija policijskih ovlasti. Mnogi su također, pokazali interes za prijavu na Natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini te sa sobom ponijeli obrasce za prijavu i prigodan promidžbeni materijal.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim prisutnima na sudjelovanju u navedenoj prezentaciji, a svim budućim polaznicima želimo uspjeh prilikom prijave na Natječaj, tijekom školovanja i rada u policije
Prijave na Natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini primaju se do 15. kolovoza 2021. godine, a više informacija o natječaju može se pronaći ovdje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari