Gradonačelnik Vrbovskog odgovorio Juričanu: ”Vi nas sa svojih velegradskih visina ne možete razumjeti! Bandić nam je pomagao”

Gradonačelnik Vrbovskog odgovorio Juričanu: ”Vi nas sa svojih velegradskih visina ne možete razumjeti! Bandić nam je pomagao”

Foto: Pixell

‘Nagradu smo mu dali zbog toga, a ne zbog brojnih sudskih postupaka koji se protiv njega vode’, rekao je gradonačelnik Dražen Mufić

“Gospodin Juričan nas sa svojih velegradskih visina ne može razumjeti. Nagradu Milanu Bandiću mi smo dali stoga što je on jedini od važnijih hrvatskih političara koji je direktno pomagao ne samo Vrbovsko već i mnoge druge dijelove Gorskog kotara. Suprotno tomu, mi smo imali i državne Vlade koje ne da nisu znale gdje je Gorski kotar, nego su nam i ukidale “brdski” zakon, odnosno uzimale novac”, kaže gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić za Novi list.

Komentirao je tako jučerašnje poruke redatelja Darija Juričana u Vrbovskom na gradskoj svečanosti prilikom odluke da se preminulom gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću da titula počasnog građanina tog grada, pišu Vijesti.hr

UPRAVO SE ČITA

Naime, Juričan je jučer stigao u Vrbovsko i okupljenim građanima održao govor. Inače, nešto ranije, Juričan je Muhiću zbog toga već pisao otvoreno pismo. No, gradonačelnik Vrbovskog ne odustaje od odluke.

“Imamo sada Vladu koja novac dijeli po sustavu svima jednako, što također nije dobro ni ispravno. Suprotnost svemu tome bio je Milan Bandić, koji nije dijelio kapom i šakom, već za one što nam je trebalo, a to je daleko više od jedne kosilice i vezano je za brojne poslove hortikulturnog uređenja te niz suradnji na polju turizma. Nagradu smo mu dali zbog toga, a ne zbog brojnih sudskih postupaka koji se protiv njega vode, rekao je gradonačelnik Dražen Mufić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari