Hoće li nadležne službe upadati na vjenčanja? ”Nadamo se da neće biti scena…”

Hoće li nadležne službe upadati na vjenčanja? ”Nadamo se da neće biti scena…”

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Strana “last minute” vjenčanja se mogu očekivati ove godine, a broj uzvanika će vrlo vjerojatno pasti na samo dvoje ili najviše desetero, dok ih je bilo 70. 

Ines Nanić, predsjednica Strukovne grupe organizatorica vjenčanja Županijske komore Dubrovnik, za Slobodnu Dalmaciju kaže kako nije došlo do korekcije cijena.

Joško Cebalo, načelnik Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, nije decidirano odgovorio na pitanje hoće li Civilna zaštita i nadležne službe provjeravati provode li se mjere na vjenčanjima. Isto tako, nije odgovorio hoće li se provjeravati istinitost podataka koje organizatori vjenčanja dostavljaju te je li se netko prošvercao među uzvanike, piše Slobodna Dalmacija.

UPRAVO SE ČITA

“Nadam se da se neće raditi scene! Treba imati na umu da vjenčanja nisu samo slavlja nego i način održanja ekonomije u bilo kojem gradu. Nadamo se kvalitetnoj komunikaciji s lokalnim stožerom, da nitko neće raditi probleme. Poanta je da zajedno pokrenemo industriju vjenčanja i slavlja, omogućimo ljudima dostojanstveno vjenčanje i kvalitetnu zabavu, i da se svim partnerima koji rade na vjenčanjima pruže prave informacije”, rekla je Nanić, piše Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari