I TO SE DOGODILO: Lokalni dužnosnici se odrekli plaće! Tim novcem uredili su dječja igrališta i kupili računala!

I TO SE DOGODILO: Lokalni dužnosnici se odrekli plaće! Tim novcem uredili su dječja igrališta i kupili računala!

‘Nema veće nagrade od dječjeg osmijeha i zahvalnosti njihovih roditelja’, kazala je dogradonačelnica Srakočić

Dugoreški dogradonačelnici dr. Miroslav Furdek (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) još početkom mandata odrekli su se svojih gradskih plaća u korist djece i mladih u Dugoj Resi.

Dogradonačelnik Furdek uložio je u nabavku kompjutora i ostale informatičke opreme za dvije osnovne i Srednju školu, a Srakočić se odlučila novac uložiti u opremanje dječjih igrališta za potrebe najmlađih, piše KA Portal.

UPRAVO SE ČITA

Ove godine opremljena su dječja igrališta u Mjesnim odborima Stara Sela, Petrakovo Brdo, Dvorjanci, Zvečaj, Belavići, Sveta Jelena i Belajska Vinica. Na navedenim ruralnim lokacijama nikad nisu postojala dječja igrališta, a kamoli oprema. Sada su najmlađi dobili klackalice, tobogane i penjalice i ostalu opremu za bezbrižnu igru u kojoj će vjerujemo uživati.

“Dok Karlovačka županija ukida ionako malu naknadu za novorođenčad i mijenja za nekakve pakete, a to sve našim novcima, mi i svojim odricanjem pokušavamo doprinijeti našoj sredini, a sve za naše najmlađe. I nema veće nagrade od dječjeg osmijeha i zahvalnosti njihovih roditelja”, kazala je dogradonačelnica Srakočić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari