IZBOR S POSAO.HR Na Kvarneru se možete zaposliti i kao nadzornik na bazenima; Donosimo detalje!

IZBOR S POSAO.HR Na Kvarneru se možete zaposliti i kao nadzornik na bazenima; Donosimo detalje!

Promo

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Ravnoj Gori. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se do 15.7.

Auro Domus zapošljava HR generalista (m/ž) u Opatiji. Rok prijave je 18.7. Očekuje se obrazovanje u smjeru psihologije, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, aktivno služenje MS Office paketom i znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi zanimljive i izazovne projekte, priliku za rad na međunarodnim projektima, nadprosječna i stimulativna primanja te dodatne edukacije. Prijavite se.

UPRAVO SE ČITA

Wasi zapošljava radnika u trgovini (m/ž) u Malom Lošinju. Rok prijave je 14.7. Posao podrazumijeva prodaju robe iz nautičkog asortimana, održavanje prodajnog, izložbenog i ostalog prostora urednim i čistim. Poslodavac nudi stimulativna primanja te slobodu u radu. Prijavite se.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Krku. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se najkasnije do 11.7.

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort zapošljava na pozicijama banjin (m/ž), nadzornik na bazenima (m/ž), fizioterapeut (m/ž), kozmetičar (m/ž), wellness terapeut/ maser (m/ž), noćni recepcionar (m/ž), recepcionar (m/ž), slastičar (m/ž), pizza majstor (m/ž) i slično. Mjesto rada je Novi Vinodolski, a rok prijave 31.8. Prijavite se.

Valamar zapošljava na otocima Krk i Rab: A La Carte Konobar (m/ž), servir (m/ž), konobar – šankist (m/ž), barmen (m/ž), A La Carte Kuhar (m/ž), recepcionar (m/ž), konobar (m/ž), mesar (m/ž), slastičar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž), sobarica (m/ž), spremačica (m/ž). Rok prijave je 1.8. Aplicirajte.

Posao i karijera d.o.o. zapošljava prodavače (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 16.7. Posao podrazumijeva prodaju satova i nakita, izdavanje računa, sastavljanje dnevnih obračuna, brigu o urednosti trgovine. Potrebne su prodajne vještine, komunikativnost, poznavanje rada na računalu i spremnost na timski rad. Više na linku.

Easy Consult d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Lošinju. Prijave su otvorene do 25.7. Poslodavac nudi primanja do 7.000 kuna, smještaj, topli obrok, učenje i napredovanje te ugodnu radnu atmosferu. Aplicirajte.

V I R 1898 d.d. zapošljava poslužitelja linije (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 18.7. Posao obuhvaća rad na linijama originalnog pakiranja i poslove u proizvodnji kobasičarskih i suhomesnatih proizvoda. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

Studio Mapa d.o.o. traži arhitekta (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 16.7. Potrebno je obrazovanje za diplomiranog arhitekta/icu, preciznost i temeljitost u radu, izražene komunikacijske sposobnosti, kreativnost, samostalnost, odgovornost. Poželjno je, ali nije uvjet da imate iskustva u korištenju Revit-a, Autocad-a, Photoshop-a ili Lumion-a. Radno mjesto nudi profesionalni razvoj, stručno usavršavanje, mogućnost napredovanja, kao i rad u stimulativnom i kreativnom radnom okruženju. Više provjerite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari