IZBOR S POSAO.HR Na širem riječkom području traže se djelatnici u turizmu, taksisti, pekari, serviseri, mehaničari…

IZBOR S POSAO.HR Na širem riječkom području traže se djelatnici u turizmu, taksisti, pekari, serviseri, mehaničari…

Foto: Pixsell

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Liburnia Riviera Hoteli d.d. zapošljava kozmetičara (m/ž), barmena (m/ž), slastičara (m/ž), konobara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), vrtlara (m/ž), sobara (m/ž) i kućnog majstora (m/ž). Lokacije rada su Opatija, Ičići, Lovran, Medveja i Mošćenička Draga, a prijaviti se možete najkasnije do 25.4. Poželjno je iskustvo rada u srednje i visoko kategoriziranim hotelima te spremnost na timski rad, odgovornost prema poslu i organiziranost. Poslodavac nudi rad u jednom od najvećim hotelskih lanaca u Hrvatskoj, mogućnost suradnje s ekspertima u području hotelijerstva te mogućnost cjelogodišnje zaposlenja. Aplicirajte.

TEI-MC Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji serviser građevinskih strojeva i opreme (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, odnosno područje cijele Hrvatske. Prijave su otvorene do 23.4. Poslodavac pruža stalan i poudan radni odnos, stimulativna primanja, temeljitu obuku, mogućnost kontinuiranog razvoja i usavršavanja u mladom timu te mogućnost napredovanja. Osiguran je servisni auto, laptop i mobitel. Prijavite se.

UPRAVO SE ČITA

Ferotehna d.o.o. zapošljava djelatnika za rad u nabavi – referenta nabave (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su do 2.4. Posao obuhvaća pripremu planova i izvješća o nabavi, istraživanje tržišta, istraživanje potencijalnih dobavljača i materijala, odabir prikladnih dobavljača te ažurno praćenje zalihe materijala. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, izazovan i dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, priliku za osobni i profesionalni razvoj te rad u inovativnoj i poticajnoj sredini. Prijavite se.

Manpower Savjetovanje d.o.o. za potrebe klijenta traže mehaničara (m/ž) u Kastvu. Prijave su otvorene do 4.4. Posao podrazumijeva provjeru strojeva i identifikaciju, servisiranje i popravak radnih strojeva, pretragu dijelova i ispunjavanje radnih naloga te održavanje čistoće radnog mjesta. Uvjeti su iskustvo na istim ili sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije, motiviranost i odgovornost u radu, proaktivnost i želja za usavršavanjem i sposobnost rada u timu. Aplicirajte.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Rijeke. Aplicirati možete najkasnije do 16.4. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

BM-Auto j.d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 26.4. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Rijeci. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 5.4. Aplicirajte.

Prosigur usluge d.o.o. zapošljavaju voditelja održavanja (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete najkasnije do 4.4. Posao obuhvaća rad na održavanju objekta, vođenje i koordinaciju poslova održavanja. Traži se srednja ili viša stručna sprema elektro usmjeravanja. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Romeo j.d.o.o. traži pekara (m/ž) u Permanima. Prijave su otvorene do 15.4. Posao obuhvaća izradu pekarsnih proizvoda, a nudi se plaća od 7.000 kuna. Potrebno je minimalno iskustvo rada od pola godine, a poslodavac nudi smještaj. Više na linku.

Profit Consult d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Marinićima. Rok prijave je 26.4. Potrebna je minimalno viša stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari