IZBOR S POSAO.HR Na širem riječkom području velika ponuda poslova; Krenule i ponude u turizmu!

IZBOR S POSAO.HR Na širem riječkom području velika ponuda poslova; Krenule i ponude u turizmu!

Ilustracija: Riportal - M.L.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Vallis Aurea Delikatese j.d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Rijeci. Posao se može obavljati i od kuće. Rok prijave je 17.2. Obvezno je iskustvo rada u prodaji i marketingu, odnosno u HoReCa prodaji. Poželjno je poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

Sonimed d.o.o. traži pojačanje na poziciji Tourist Assistent (m/ž). Mjesto rada je Vrbnik – Punat, a prijaviti se možete najkasnije do 28.2. Posao obuhvaća održavanje tehničke funkcionalnosti objekta i brodova, izvršavanje zadataka vezanih uz servis i tehničko održavanje, koordinacija rješavanja kvarova i slično. Uvjeti su srednjoškolsko obrazovanje strojarske ili elektrotehničke struke te najmanje dvije godine radnog staža. Aplicirajte.

UPRAVO SE ČITA

Pax pro d.o.o. traži prohektanta elektroinstalacija (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 26.2. Uvjeti su poznavanje rada s MS Office aplikacijama, poznavanje rada s Autodesk programima te viša ili visoka stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

JTH Costabella d.o.o. zapošljava nadzornika sigurnosti (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete do 19.2. Posao obuhvaća nadgledanje objekta radi zaštite imovine tvrtke, upravljanje sigurnosnim protokolima povezanim s pohranom povjerljivih podataka i dokumenata i slično. Potrebno je radno iskustvo od minimalno tri godine te minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Radnik Opatija d.d. zapošljava pekara (m/ž) u Lovranu. Prijave su otvorene do 14.2. Potrebno je više osoba za rad. Posao obuhvaća proizvodnju pekarskih proizvoda. Provjerite kako aplicirati.

ALU – BEN d.o.o. zapošljava montera PVC i ALU stolarije (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Dinamarin d.o.o. zapošljava brodskog kuhara (m/ž) i kormilara (m/ž) u Bakru. Prijave se zaprimaju do 28.2. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i radno iskustvo. Više na linku.

Izomontig graditeljstvo i izolacija d.o.o. zapošljava limara izolatera (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 14.2. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac osigurava smještaj i nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

Instalaterska radnja za centralno grijanje “Radijator” zapošljava pomoćnog radnika na montaži (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.2. Posao obuhvaća obavljanje pomoćnih poslova prilikom instalacije centralnog grijanja i klimatizacije. Poželjno je radno iskustvo u strojarskoj struci, instaliranju cjevovoda, montaži ogrijevne opreme i slično. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Trgovina autodijelovima Moris zapošljava skladištara u trgovini autodijelova (m/ž). Mjesto rada su Dražice, a prijave su otvorene do 1.3. Posao podrazumijeva zaprimanje i skladištenje robe. Radno iskustvo nije uvjet. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari