IZBOR S POSAO.HR U Rijeci i okolici nikad više ponuda za posao koji se obavlja od kuće!

IZBOR S POSAO.HR U Rijeci i okolici nikad više ponuda za posao koji se obavlja od kuće!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Tifon d.o.o. zapošljava gastro prodavača / prodavača (m/ž). Mjesto rada je Kraljevica ili Kastav. Rok prijave je 04.11.2021. Poslodavac nudi dinamičan i raznolik posao, plaćene mjesečne troškove prijevoza i prehrane te dodatne stimulacije na plaću svaki mjesec. Prijavi se putem linka!

Elez d.o.o. traži kuhara u hotelu (m/ž) u Selcu ili Crikvenici. Prijaviti se možete do 08.11.2021. Poslodavac nudi smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema i trogodišnje radno iskustvo. Prijavi se!

UPRAVO SE ČITA

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava poslovođu (m/ž) u Rijeci. Prijave traju do 04.11.2021. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo na rukovodećim pozicijama i osnovno poznavanje  rada na računalu i Microsoft Office paketu te srednja stručna sprema. Poslodavac će se pobrinuti za stabilna primanja u svojoj rastućoj kompaniji. Prijavi se ovdje!

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podršku (m/ž) koji će raditi iz udobdnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Rok za prijavu je 06.11.2021. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavi se!

‎CCPORTER Sp. z o.o.‎ traži osobu koja će obavljati posao junior back office specialista (m/ž)‎ iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavi je 14.11.2021. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i pobrinuti će se za svu potrebnu opremu za rad (osobno računalo i slušalice). Prijavi se!

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) koji će posao obavljati od kuće. Rok za prijavu je 18.11.2021. Potreban im je programer iOS-a i/ili Android programer koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijavi se putem linka!

Eko Taxi d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) na području Rijeke. Prijave traju do 01.11.2021. Od kandidata se traži posjdovanje vozačke dozvole B kategorije, snalažljivost i odgovornost u radu te spremnost na rad u smjenama. Prijavi se!

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava koordinatora prodaje (m/ž). Mjesto rada je Krk, a rok za prijavu je 01.11.2021. Za posao je potrebno 2 godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine te strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji. Prijavi se!

AA Euro Croatia d.o.o. traži koordinatora prometa – odjel marketinga (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Prijave traju do 13.11.2021. Poslodavac nudi mogućnost potpunog rada od kuće, 6 mjeseci honorarnog ugovora i plaćanje na tjednoj osnovi. Prijavi se putem linka!

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Prijaviti se možete do 31.10.2021. Traži se osoba sa završenom visokom stručnom spremom, magistar farmacije i  uz to su za posao potrebne dobre organizacijske, koordinacijske te komunikacijske vještine. Prijavi se!

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari