IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i okolici traže se zavarivači, kozmetičari, inženjeri, trgovci, strojari i – vozači automješalice!

IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i okolici traže se zavarivači, kozmetičari, inženjeri, trgovci, strojari i – vozači automješalice!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Frigo-Ve d.o.o. traži suradnika inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Viškovo. Kandidat mora imati završenu višu stručnu spremu tehničkog smjera, poželjno je dvogodišnje radno iskustvo u branši klimatizacije, ventilacije i grijanja te napredno znanje CAD alata i rada na računalu. Prijave se zaprimaju putem brze prijave na linku.

Elez d.o.o. zapošljava kućnog majstora / domara (m/ž). Mjesta rada su Selce ili Crikvenica. Radna pozicija zahtijeva rad na poslovima tehničkog održavanja objekta-hotela koji radi cijelu godinu. Prijavite se putem brze prijave na linku.

UPRAVO SE ČITA

Zamax Plin d.o.o. traži dostavljača plinskih boca (m/ž). Područje rada je Rijeka. Za rad se traži komunikativnost, dobro snalaženje u prostoru i vremenu na terenu te odgovoran pristup prema radnom vozilu i radnim zadacima. Prijavite se putem linka.

Gi Group Staffing Solutions d.o.o. traži voditelja trgovine / poslovođu (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Poslodavac nudi dinamičan rad u rastućoj kompaniji, stimulativna primanja i radno vrijeme od ponedjeljka do subote većinom u jutarnjim smjenama. Prijave se zaprimaju putem linka.

Manpower Savjetovanje d.o.o. traži radnika u proizvodnji za rad na stroju (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Posao zahtijeva rad na stroju, kontrolu proizvoda i održavanje radnog mjesta. Poslodavac će se pobrinuti za redovna i sigurna primanja, putne troškove i topli obrok te edukaciju i usavršavanje. Prijavite se putem linka.

Frigo-Ve d.o.o. zapošljava asistenta u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Viškovo. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja, rad u uredu , mogućnost razvoja i usavršavanja te dinamično i profesionalno radno okruženje. Prijave se zaprimaju putem linka.

Elez d.o.o. traži recepcionera (m/ž). Mjesto rada je Selce ili Crikvenica. Radna pozicija obuhvaća obavljanje recepcionerskih poslova, prodaju smještajnih kapaciteta te prijavu i odjavu gostiju. Prijavite se putem brze prijave na linku.

GORAN graditeljstvo d.o.o. zapošljava 2 vozača automiješalice (m/ž). Radno mjesto je Rijeka. Za posao je potrebno završeno srednjoškolsko obrazovanje, radno iskustvo nije važno, a poslodavac kandidatu omogućuje i zajednički smještaj. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

BEAUTY SALON QUEEN traži kozmetičara (m/ž) u Puntu. Posao obuhvaća pružanje usluga njege lica i tijela, obavljanje različitih vrsta kozmetičkih tretmana korištenjem različitih postupaka i aparata. Više informacija za prijavu potražite na linku.

FENIKS j.d.o.o. zapošljava 10 zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Završeno obrazovanje nije bitno, potrebno je jednogodišnje radno iskustvo te odgovoran odnos prema radnim zadacima. Prijavite se.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari