Iznenađenje u Matuljima! Policija zaustavila vozačicu s djetetom, a onda su plavci učinili nešto potpuno neočekivano!

Iznenađenje u Matuljima! Policija zaustavila vozačicu s djetetom, a onda su plavci učinili nešto potpuno neočekivano!

Foto: Riportal
Zaustavljanje vozila od strane policije vrlo rijetko povezujemo s pozitivnim, ugodnim iskustvom – čak i kada znamo da baš ništa pogrešno nismo učinili u prometu!
No naši policajci pravi su dokaz da njihova akcija zaustavljanja vozila u prometu može imati i potpuno – blagotvoran učinak!
Danas su, prilikom svoje akcije na kružnom toku iznad Opatije, ugodno iznenadili jednu  majku s djetetom čije su vozilo zaustavili, a koja je svoje iskustvo podijelila u poznatoj riječkoj Facebook grupi Problemi u prometu Rijeka i okolica.
Naime, kako je objasnila vozačica, nakon što su policajci ustanovili da je njezina kćerkica propisno vezana i da s vozilom i vožnjom nema nikakvih problema, djevojčicu su nagradili – sladoledom! (D.I.)
Objavu oduševljene vozačice prenosimo u cijelosti:
”Upravo na kružnom toku, izlaz za Opatiju policija zaustavlja. I nas je zaustavila, no ovaj put ugodnog li iznenađenja; kćer iza propisno vezana dobila sladoled za nagradu. Nikad ljepše zaustavljanje!
🍦🚔🍦
Bravooo 🚓, za svaku pohvalu!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari