KOALICIJA “DOSTA PLJAČKE” Željko Bilić: “Zalagat ću se za zatvaranje Marišćine i ukidanje tunelarine na Učki”

KOALICIJA “DOSTA PLJAČKE” Željko Bilić: “Zalagat ću se za zatvaranje Marišćine i ukidanje tunelarine na Učki”

Foto: Ivan Pernar i Željko Bilić (D. SADIKAJ)

“Zalagat ću se i za to da Grad Rijeka prazne stanove ustupi na korištenje mladim obiteljima”, ističe Željko Bilić i poziva: “Zaokružite broj 2 na listi broj 20”

Ivan Pernar prvoplasirani je s koalicijske liste “Dosta je pljačke” koja je po nekim istraživanjima preferencija glasača treća opcija u 8. izbornoj jedinici, a odmah do njega na listi za parlamentarne izbore je Željko Bilić iz Bala koji svoj izborni program za ovu priliku sažima u nekoliko kratkih i jezgrovitih poruka:

“Zalagat ću se za zatvaranje Marišćine ali i ukidanje tunelarine na Učki! Također, ukoliko naša opcija osvoji mandat zalagat ću se i za to da Grad Rijeka prazne stanove prepusti na korištenje mladim obiteljima. Pored toga, volio bih kada bi model općine Bale – građevinska parcela za 1 kunu prihvatila cijela Hrvatska. To bi omogućilo da svaki mladi par dobije građevinsko zemljište za izgradnju stambene kuće ili stana”.

UPRAVO SE ČITA

“Ako osvojim mandat 30 posto od osobnog dohotka donirat ću udrugama osoba s posebnim potrebama Istarske i Primorsko-goranske županije”, dodao je Željko Bilić.

Bilić smatra problematičnom javnu nabavu na lokalnoj razini, “jer svaka općina u Istri ima svog malog Bandića”. U susjednoj županiji najviše ga boli nesređeno odlagalište Marišćina za koji odgovornim smatra riječki SDP, dok za stanje odlagališta Kaštijun odgovornim smatra IDS.

Za ovu priliku želio je istaknuti još jedno ime s liste “Dosta je pljačke” za 8. izbornu jedinicu. “To je ugledna liječnica iz Viškova, Anić Felina, na 12 mjestu liste. Očekujemo odličan rezultat u 8 izbornoj jedinici!”, zaključio je Željko Bilić iz Bala dodajući kako želi i raspuštanje Stožera civilne zaštite Hrvatske.

Nedavno je Ivan Pernar naglasio kako su ga politički analitičari već prekrižili, ali po nekim anketama, nakon Restart koalicije i HDZ-a, upravo je njegova lista treća politička snaga u 8. izbornoj jedinici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari