IZABERITE SVOJU FAVORITKINJU! Finalistice Izbora za Miss Universe Hrvatske u kupaćim kostimima

Najprestižniji izbor ljepote, onaj za Miss Universe Hrvatske 2016., održat će se 15. travnja u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, a za titulu najljepše natjecat će se 19 finalistica koje su pripreme za veliko finale započele okupljanjem u Zagrebu u hotelu Esplanade

Posjetile su Zagrebačku školu ekonomije i managementa (ZŠEM), gdje će pobjednica izbora nastaviti školovanje, potom Kliniku Svjetlost gdje su upoznate se sa svim mogućnostima i prednostima moderne medicine i liječenju bolesti očiju; snimile su nekoliko TV razglednica.

IMG_3846

Trenutno se nalaze u Splitu gdje u Radisson Blu Resort hotelu obavljaju službena fotografiranja sa fotografom Karlom Hećimovićem i snimaju razglednice u režiji Borisa Šepera i Film 54 studija. Za šminku i frizuru sve dane zaduženi su stilisti Elixira iz Splita.

IMG_3838

Ljepotice blistaju u kupaćim kostimima Pletix zaštićene od sunca prirodnim preparatima Apivita na bazi meda. Do srijede će vježbati koreografiju i pripremati se za finalni show.

IMG_3839

Uskoro će na službenoj Facebook stranici Miss Universe Croatia započeti i glasovanja za najljepšu službenu fotografiju natjecanja stoga pratite sva događanja na društvenim mrežama najprestižnijeg i najpopularnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj.

IMG_3848

Na pripremama s djevojkama je i Barbara Ljiljak, prošlogodišnja pobjednica koja zbog ozljede ruke nije mogla putovati na svjetski izbor, Miss Universe Slovenije Ana Haložan te druga pratilja Mirta Kuštan koja će djevojkama prenijeti dojmove i iskustvo sa svjetskog izbora Miss Universe® .

IMG_3849

Jedna od 19 finalistica ponijet će titulu Miss Universe Hrvatske 2016. i krunu Zlatarne Dodić te time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe. No pored toga očekuje je još puno vrijednih nagrada od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 63 godine, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada kandidat za republikanskog predsjednika SAD-a, nedavno prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode.

Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.
Aktualna MISS UNIVERSE® je 26-godišnja Pia Alonzo Wurtzbach iz Filipina.

Finalistice izbora za Miss Universe Hrvatske 2016. (abecednim redom):

IVONA BLAŽUN, 18, Zagreb
PAULA ČAIĆ, 18, Vukovar
ANTEA ĆELIĆ, 20, Split
BARBARA FILIPOVIĆ, 18, Zagreb
PETRA JAKŠIĆ, 20, Supetar, Brač
NIVES JEKIĆ, 19, Zagreb
IVANA KLOBASA, 21, Sobra, otok Mljet
MARIJA KLJAJIĆ, 25, Slavonski Brod
MARINA KRALJ, 24, Zagreb
ANNA MARIA MATOINA, 20, Zagreb
MINEA PEJIĆ, 20, Zagreb
IVA PETRINŠAK, 25, Jezera, Murter
DORIS PRANJIĆ, 19, Poreč
JOSIPA RAŠIĆ, 22, Sesvete
DORIS SMOGAR, 25, Donji Stupnik
JEANETTE TADIĆ, 26, Ogulin
SUZANA VIOLIĆ, 20, Dubrovnik
VALENTINA VIOLIĆ, 23, Dubrovnik
ANTONELA ZUPČIĆ, 26, Zadar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari