GASTRO EVENT U STANCIJI KOVAČIĆI

Preksinoć je održan zanimljiv gastro event u Stanciji Kovačići gdje su uzvanici imali prilike iskušati neka od vrhunskih jela Damira Modrušana, chefa restorana Zigante i kulinarsko umjeće chefa Vinka Frlana koji je ujedno i vlasnik Stancije Kovačići i majstor u kuhinji restorana Kovačići. U ležernoj i opuštenoj atmosferi Stancije gostima su predstavljena ukusna jela od tartufa i uz svaki slijed odgovarajuće vino – AGROLAGUNA I VINA ZIGANTE. Naša nepca su uživala u musu od kravljeg sira sa tartufom uz Perla Rose Vina Laguna, bakalar sa tartufom sa Malvazija Vižinada 2013. Vina Laguna, taglilini carbonara sa crnim svježim tartufom i Frasco 2014. Giancarlo Zigante, prefini boškarin sa Gran Riserva Teran Giancarlo Zigante, te sladoled od tartufa sa crumblom od šumskog voća i krema zabaione sa Muškat Ružom.
Gastro eventu je prisustvovala i KARIN MIMICA , voditeljica projekta „100 vodećih hrvatskih restorana“ i članica uprave Kluba Gastronauti kao i predstavnici Vina Laguna i predstavnici Zigante tartufa. Ova prilika je iskorištena za prezentaciju SAJMA TARTUFA koji se održava u Livadama svaki vikend od 20.9.-1.11.2015. gdje posjetitelje očekuje bogat gastro program, degustacije, pokazno traženje tartufa i brojne druge zanimljivosti. Svakako vas očekujemo u što većem broju i veselimo se u predstojećim vikendima ispunjenima mirisom i okusom tartufa.

image

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja