”MI MUŠKARCI, VI ŽENE” Splicka Scena sutra dolazi u Rijeku sa svojim najpopularnijim show-om!

”MI MUŠKARCI, VI ŽENE” Splicka Scena sutra dolazi u Rijeku sa svojim najpopularnijim show-om!

SplickaScena u Rijeku se vraća sa svojim najpopularnijim comedy show-om „Mi muškarci, vi žene“!

U ovim nezahvalnim okolnostima, kada je svima potrebno vedrine, najbolji splitski komičari, odnosno ekipa iz stand-up comedy kolektiva SplickaScena ponovno se vraća u Rijeku! Prošla izvedba bila je rasprodana pa su se zbog velikog interesa odlučili na još jednu. Na pozornici HKD-a svojom tematskom stand-up predstavom “Mi muškarci, vi žene” u subotu 12. prosinca na nasmijat će Riječanke i Riječane.

Tema ove stand-up predstave je jasna iz samog naziva. Svi koji budu u publici sigurno će se moći poistovjetiti s brojnim situacijama koje nastaju u odnosima između muškaraca i žena. Kakve su ih sve zgode i nezgode snašle u odnosu sa ženama u njihovima životima (u koje ubrajaju ne samo cure, već i matere, sestre, babe, strine, tetke…) i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav PrimoracJosip ŠkiljoIvica Lazaneo i Ante Travizi.

UPRAVO SE ČITA

Zbog brojnih ograničenja, broj kulturnih događanja pa tako i stand-up izvedbi je drastično smanjen, ali unatoč svemu, splitski komičari ne odustaju. Želja za nastupima ih vodi i motivira da upravo u ova teška vremena ljudima donesu prijeko potrebno olakšanje i smijeh.

Svakako treba napomenuti kako ovaj show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

Osim u živo, njihovu izvedbu možete pogledati i online kako bi ih malo bolje upoznali i stekli dojam o njihovom radu kao što je već preko 450.000 ljudi učinilo gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u. Naravno, ništa se ne može mjeriti s izvedbom u živo, zato ne propustite njihov nastup, dođite ove subote u 20:30 sati u HKD na Sušaku i uživajte u večeri ispunjenoj smijehom!

Ulaznice su dostupne u sustavu mojekarte.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari