Mlade Njemice se izgubile u zaleđu Opatije; Pomogli im opatijski policajci!

Mlade Njemice se izgubile u zaleđu Opatije; Pomogli im opatijski policajci!

Foto: Riportal

Njemice su uz zahvalu na pruženoj pomoći, osobito pohvalile opatijsku policiju na humanom i stručnom pristupu koji im pruža apsolutni osjećaj sigurnosti tijekom njihovog odmora u Hrvatskoj

Dvije njemačke državljanke pohvalile su danas opatijsku policiju na izuzetno efikasnom, humanom i profesionalnom postupanju. Naime, turistkinje su se jutros oko 6 sati hodajući po nepoznatom terenu izgubile u blizini vijadukta Anđeli na autocesti A8, kod Matulja, te pozvale policiju u pomoć. Za manje od 20 minuta policijska ophodnja ih je pronašla, pružila im pomoć te ih dovezla u opatijski hotel gdje su inače ove mlade Njemice odsjele.
U komunikaciji sa službenicima policije, pokazivale su zabrinutost i strah, no sve je vrlo brzo nestalo prilikom razgovora na jeziku koji razumiju i kroz empatični i profesionalni pristup policijskih službenika.

Njemice su uz zahvalu na pruženoj pomoći, osobito pohvalile opatijsku policiju na humanom i stručnom pristupu koji im pruža apsolutni osjećaj sigurnosti tijekom njihovog odmora u Hrvatskoj.

UPRAVO SE ČITA

VIDEO DANA:

Ova crtica iz svakodnevnog postupanja policije u turističkim mjestima još jednom pokazuje kako policija, odnosno cjelokupan MUP, daje nemjerljiv doprinos uspješnoj provedbi turističke sezone čime Hrvatsku po pitanju sigurnosti i kvalitete stavlja na popis jedne od najtraženijih europskih turističkih destinacija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari