Mladić (23) na Rujevici skrivao improviziranu plantažu marihuane

Mladić (23) na Rujevici skrivao improviziranu plantažu marihuane

Foto: ILUSTRACIJA

​Policija je kazneno prijavila dvojicu osumnjičenika koji su u vrtu na području Raba i Rijeke neovlašteno uzgajali indijsku konoplju

Tijekom kriminalističkog istraživanja na području Rujevice u Rijeci su policijski službenici na improviziranoj plantaži pronašli devet stabljika cannabis marihuane, visine od 111 do 149 cm, koje je uzgajao 23-godišnji hrvatski državljanin.  kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama dok je 21-godišnjak prekršajno sankcioniran zbog posjedovanja manje količine marihuane, u skladu sa Zakonom o suzbijanju zlouporabu droga.

Rapska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

UPRAVO SE ČITA

Policija ga sumnjiči da je na području Banjola na Rabu neovlašteno zasadio i uzgajao indijsku konoplju od koje se provodi droga marihuana.
Prilikom pretrage doma i  prostorija kojima se 27-godišnjak koristi u Banjolu, u vrtu je pronađeno 10 stabljika indijske konoplje, visine od 67 do 165 centimetra, koje su mu oduzete. Uz to su pronađena digitalna vaga, 6,3 grama psilocibinskih gljiva, ali i manja količina droge amfetamin, marihuana i tablete extasy koje su bile namijenjene za daljnju preprodaju te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

VIDEO DANA:

Po završetku kriminalističkog istraživanja,  27-godišnji osumnjičenik je zbog osnova sumnje u počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari