(FOTO&VIDEO) Najnoviji poster za Resident Evil 6 najavljuje kraj za Alisinu priču

Nakon što je prije gotovo 15 godina Mila Jovovich prvi put odigrala lik junakinje Alice u prvom nastavku Resident Evila, vrijeme je da se pozdravi sa svojom legendarnom ulogom jer je najnoviji nastavak ujedno i kraj

https://www.youtube.com/watch?v=8gQIL8uV_Tc

Sony Pictures objavio je najnoviji poster za šesti nastavak popularne franšize filmova Resident Evil.

Na posteru se može vidjeti Alice kojoj donji dio tijela gori, dok pokraj njezine glave piše: ”My name is Alice. This is the end of my story” (Ja sam Alice. Ovo je kraj moje priče”).

resident-evil-6-poster

Prva je najava za najnoviji nastavak Resident Evila izašla prošli mjesec, dok bi druga najava mogla bit iza ugla.

Film se nastavlja na priču iz prijašnjeg nastavka Resident Evil: Retribution, a u najnovijem nastavku čovječanstvo je na rubu istrebljenja dok se posljednji ne zaraženi Veronica T. virusom nalaze u Washingtonu.

Alice se u ovom nastavku vraća gdje je sva noćna mora Resident Evila započela, u Racoon Cityju, gdje korporacija Umbrella skuplja sve svoje snage da udari na posljednje čuvare čovječanstva.

U borbi protiv vremena, Alice će se ponovno udružiti s nekim starim prijateljima, a udružit će snage s neočekivanim likovima i to sve kako bi pobijedila horde ne mrtvih i mutiranih čudovišta.

Vijesti.hr
Foto: twitter

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari