NOVI PROGRAM ART-KINA: Kino kustos Idis Turato donosi napeti horor “Isijavanje”!

U utorak, 31. listopada na repertoaru Art-kina će se naći napeti horor Isijavanje Stanleyja Kubricka kao prvi film u sklopu novog programa «Kino kustos»

Prvi je kino kustos, odnosno selektor arhitekt Idis Turato.

Što je kino kustos? Kino kustos novi je program Art-kina u sklopu kojeg osoba iz javnog života preuzima ulogu kustosa filmskog programa i široj javnosti predstavlja film kojeg osobno smatra iznimno značajnim ili važnim za pogledati.

Ovog je mjeseca kustos programa Art-kina poznati riječki arhitekt Idis Turato, a po njegovom ćete odabiru, u pravom duhu Noći vještica, na velikom platnu imati priliku pogledati kultni horor film Stanleya Kubricka iz 1980. godine – Isijavanje (The Shining).

Mnoštvo napetosti i straha u kostima garantira činjenica da je film nastao po knjizi majstora horora – Stephena Kinga, ali i to da glavnu ulogu tumači Jack Nicholson, koji nema problema s ulogama psihički rastrojenih osoba.

Ulaz za članove Filmskog kluba je 10,00 kn dok je cijena redovne ulaznice 20,00 kn. Ulaznice možete rezervirati putem telefona (051 323 261) ili e-pošte (ulaznice@art-kino.org) u radno vrijeme blagajne.

KINO KUSTOS: ISIJAVANJE
The Shining, Velika Britanija / Sjedinjene Američke Države, 1980., 119 min.

Jack Nicholson tumači ulogu Jacka Torrancea koji stiže u elegantni i izolirani hotel Overlook koji bi van sezone trebao raditi posao čuvara. Torrance nikada ranije nije bio tamo, ili?

Savršeno arhitektoničan
– Idis Turato

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari