FOTO: KRALJICA JADRANA 2015 Pobjednica Puležanka Ena Dellabernardina, Riječanka Nina Jelenković Kraljica fotogeničnosti

Na sinoć održanom izboru Kraljice Jadrana 2015 pobjedničku lentu je odnijela Ena Dellabernardina iz Pule, prva princeza je Riječanka Nina Jelenković koju su ujedno nazočni fotografi proglasili Kraljicom fotogeničnosti, dok je drugom princezom proglašena Katarina Muše iz Splita. Kraljicom osobnosti proglašena je Puljanka Isabella Rokvić.

kraljica2
Ena Dellabernardina

Glamurozni izbor održan je u turističkom naselju San Marino-Lopar na otoku Rabu. U glazbenom dijelu programa sudjelovali su Tara i Alen Bičević te plesna skupina Megablast, a kroz program su vodile Matea Vukmirović i Maja Curavić.

Djevojke su se žiriju predstavile u kupaćim kostimima „Rivage Line“ u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand „Pilot“ s najmodernijim izborom naočala i šešira. Salon vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke omogučio je djevojkama look iz snova koji ostavlja bez daha u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“, “San Patrick“ i „La Sposa“.

kraljica3

Cvijeće za idiličnu večer, djevojke, scenu te stol ocjenjivačkog suda aranžirala je „Cvjetarna Lavanda“. Za divne frizure finalistica i voditeljica pobrinulo se stručno osoblje frizerskog studia „Pascal“, a za zvjezdani look zaslužan je make up „Roberta“ sa najnovijim stilovima šminkanja.

Za vrhunski vinski užitak pobrinula se poznata vinarija „Iločki Podrumi“.

Nakon izbora organiziran je after party u Cocktail Baru „Bamboocho“.

Pobjednicu i princeze iduće godine očekuje izbor za Kraljicu Hrvatske 2016. (foto: regionalexpress.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari