RTL-ova meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar jedina iz Hrvatske na europskom summitu meteorologa!

RTL

RTL-ova vremenska prognostičarka Dunja Mazzocco Drvar u studenome će sudjelovati na 13. Internacionalnoj konferenciji meteorologa i prezentera vremenske prognoze iz cijele Europe, i to kao kao jedini meteorolog iz Hrvatske!

“Iznimna mi je čast biti dio tog velikog tima, a veselim se što ću upoznati kolege koje sada znam samo preko desktopa s obzirom na to da imamo grupu na društvenoj mreži gdje izmjenjujemo informacije i videa zanimljivih vremenskih pojava. Bit će to prava globalizacija na djelu!”, otkrila je Mazzocco Drvar. 

Konferencija koja se već 12 godina održava nedaleko Innsburcka u mjestu Tyrol, smještenom među snježnim Alpama, i ove će godine ugostiti preznetere iz čak 30-ak televizijskih kuća, koji dolaze iz Austrije, Njemačke, Švicarske, Poljske, Češke, Belgije, Nizozemske, Luksemburga, Grčke, Rumunjske i Španjolske, a ove će im se godine, prvi put pridružiti i Hrvatska.

Tijekom svog radnog staža vremenska stručnjakinja je do sada, sudjelovala na brojnim konferencijama i radnim skupinama vezanim uz struku, a sada će, kaže, upoznati kolege koji se bave i komunikacijom meteorologije u medijima. 

“Veselim se razmjenjivanju informacija s onima  koji se obraćaju gledateljima, i to ne samo na malim ekranima nego i na socijalnim mrežama i intrernetskim portalima. Također, nadam se da ću se vratiti obogaćena za neka nova znanja koja ću moći upotrijebiti i na našoj televiziji”, zaključila je Dunja koja je vlasnik nagrade za najbolju europsku vremensku prognozu 2018., dodijeljenu od strane Europskog meteorološkog društva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari