Šok u dječjem vrtiću! Zmija se zavukla u garderobu

Foto: DVD Sali

U Salima nije rijetkost da vatrogasci iz kuća iznose zmije ili iz dimnjaka spašavaju sove

Vatrogasci su još jednom dokazali da su pravi heroji i da su u svakoj situaciji spremni pomoći.

Naime, jučer se u mjest Sali na Dugom otoku dogodio mali incident, no ništa što vatrogasci nisu uspjeli riješiti i više nego uspješno na radost svih.

Na dojavu iz Dječjeg vrtića Orkulice ogranak Žman, vatrogasci su djecu, odgojiteljice i mame spasili od ‘jedne male zmijice’.

Vatrogasac Jurica Ušalj je ulovio zmiju i pustio ju u prirodu dok su djeca, iako sigurna, ipak s pristojne udaljenosti gledala u hrabrog vatrogasca koji se fotografirao sa svojim ‘trofejom’.

“Zvali su nas iz dječjeg vrtića da se u predvorju, točnije u garderobi gdje se djeca presvlače, nalazi zmija. Zavukla se iza ormarića. Nije, jadna, od straha znala gdje bi. Malo je zahladilo pa sad i one traže gdje je toplije da se sklone. Nije bilo panike među djecom. Čak su se na kraju i zabavila jer smo im pokazali zmiju, a jedna teta ili mama ju je i podragala”, ispričao je za Vijesti.hr, vatrogasac Ušalj koji je kazao i kako su zmije u Salima domaće životinje.

“Pustili smo je u prirodu jer nije otrovnica, a i da jest opet bismo učinili isto jer je to njihovo prirodno stanište”, nastavio je i dodao kako nije rijetkost da u tom mjestu iz dimnjaka kuća vade, osim zmija, i sove.
Sanja Petrović
Foto: DVD Sali

VIDEO DANA: