Napustio nas je Željko Cindori, dragi kolega i snimatelj Kanala RI

Napustio nas je Željko Cindori, dragi kolega i snimatelj Kanala RI

Screenshot Kanal ri

“Napustio nas je naš dragi kolega snimatelj Željko Cindori. Borio se optimistično do kraja, no bolest je ipak bila jača.”, javlja Kanal RI

Rođen je 1960. godine u Varaždinu, gdje je proveo djetinjstvo i završio osnovnu školu. Srednju Elektrotehničku školu završio je u Zagrebu. Ubrzo u Varaždinu otvara lanac videoteka i studio za video produkciju.

Od 2005. radi i djeluje u Rijeci, najprije na Ri tv-u a zatim na video podukciji emisija Extravagant i Đir. Posljednjih godina angažiran je kao snimatelj na Kanalu Ri.

UPRAVO SE ČITA

Više u VIDEOPRILOGU:

Pamtit ćemo ga po pričama iz kleti njegovog Zagorja, anegdotama s brojnih koncerata i po ljubavi s kojom je njegovao svoj maslinik u Istri.

Bio je omiljen snimatelj i veliki profesionalac. No, prije svega bio je dragi kolega i čovjek kojeg ćemo čuvati u našim sjećanjima. Ponosni što smo imali prilike raditi s njim i učiti od njega.

U prilog njegovoj velikodušnosti govori i njegova posljednja želja prema kojoj je svoje tijelo darovao zanosti i edukaciji studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci. Nedostajat ćeš nam dragi Željko.“, napisali su njegovi kolege s Kanala RI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari