Novi detalji stravičnog ubojstva u Srbiji: ”Ubojice su dobro natopile tijela prije nego su ih zapalili…”

Novi detalji stravičnog ubojstva u Srbiji: ”Ubojice su dobro natopile tijela prije nego su ih zapalili…”

Screenshot/Telegraf.rs

Nekoliko potencijalno osumnjičenih osoba za ubojstvo obitelji Đokić, stravičnog zločina u Aleksincu u Srbiji, prošlo je poligraf, javlja Pink.

U rasvjetljavanje stravičnog zločina su uključeni svi policijski resursi. Danas će biti obavljena obdukcija nakon koje bi trebao biti poznat uzrok smrti, piše Blic.

U nedjelju je obavljeno vještačenje zapaljenog automobila i pronađen je jedan dokaz. Izvršitelji su dobro poznavali teren i napravili su logistiku, prenose Vijesti.hr

UPRAVO SE ČITA

“Saslušano je desetak osoba, svi su prošli poligraf. Nitko od građana koji žive u okolici sela Moravac i Tešice nije čuo pucnjavu. Pretpostavlja se da su ubojice dobro natopile tijela prije nego su ih zapalili, toliko goriva nije mogao nositi samo jedan čovjek”, rekao je novinar Pink-a, Mladen Mijatović.

Predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović izjavio je za TV Prvu da je vjerojatni motiv koristoljublje.

“Najvjerojatnije se radi o koristoljublju, ovakvo nešto u Srbiji nikad nije bilo. Govori se da je bilo više ljudi… Ne možemo utvrditi način na koji su ubijeni. Moraju se sačekati istraga i izvještaj sudske medicine”, rekao je.

“Ubojstvo je savršeno organizirano, imalo je ozbiljnu pripremu. Mislim da je više ljudi sudjelovalo u zločinu. Nekakav je postojao, ili s novcem ili s kriminalom. Taj ubojica nije normalan čovjek. Jedno je da vi nekoga ubijete iz vatrenog oružja. Ali da nekome palite dijete, suprugu…”, rekao je predsjednik Policijskog sindikata.

Tijela Gorana, njegove supruge Gordane i njihove kćeri Lidije, kojima se tjedan dana ranije izgubio svaki trag, pronađena su u jami prekrivenoj smećem i daskama.

Podsjećamo, supružnicima Goranu i Gordani te njihovoj kćerki Lidiji izgubio se svaki trag u nedjelju navečer. Goran je inače vlasnik mjenjačnice, a u potragu za nestalom obitelji krenulo se u utorak kada nisu otvorili mjenjačnicu te se nitko od njih nije javljao na telefon.

Njihov zapaljeni automobil pronađen je u šumi, skriven tako da ga se nije moglo uočiti iz helikoptera.

“Policajci su uočili ruku koja je virila ispod dasaka. Kad su prišli, utvrđeno je da se radi o Goranu. Gospođa je bila prepoznata na temelju narukivce. Malu Lidiju nije bilo ni moguće prepoznati, u takvom je stanju bio leš”, kazao je ravnatelj policije Vladimir Rebić u gostovanju na TV Prva

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari