Počinje čarolija na Trsatskoj gradini; U nedjelju će zasjati 11 kilometara lampica!

Počinje čarolija na Trsatskoj gradini; U nedjelju će zasjati 11 kilometara lampica!

Na Trsatskoj gradini ponovo će zasjati kilometri lampica, a ovaj najpopularniji advent u regiji zasigurno će ponovno postati omiljeno okupljalište u hladnim zimskim danima. 

Kao i prijašnjih godina kompletna Gradina biti će zamotana u 11 kilometara lampica, a od impozantnih dekoracija koje će zagospodariti ovim jedinstvenim prostorom svakako vrijedi izdvojiti svjetlucavu Votivnu kruna visine preko 5 metara, simbol Trsatske gradine – trsatskog zmaja te 12 metara visoku Rimsku kulu.

Bajkovitom ugođaju na Gradini doprinijet će unikatne, ručno izrađene jaslice s više od 500 elemenata smještene u mauzoleju Mir junaka te spilja Djeda mraza. 

UPRAVO SE ČITA

”Veselimo se petom izdanju Adventa na Gradini koji je u svoja 3 izdanja, protekle godine na adventu su bile postavljenje samo božićne dekoracije i nije mjerena posjećenost, privukao nevjerovatnih 200.000 posjetitelja. Zahvaljujem TZ grada Rijeke i Gradu Rijeci što je prije pet prepoznao projekt koji je već nakon prve godine održavanja postao prepoznatljiv u cijeloj regiji i koji je omogućio brojne lijepe trenutke našim sugrađanima te postao razlog dolaska na ovu prekrasnu destinaciju.”, najavio je  Vedran Babić, organizator Adventa na Gradini.

Advent na Gradini počinje paljenjem lampica u nedjelju, 28.11. s početkom od 18.00 h, dok se adventske kućice otvaraju od 16.00 h.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari