Potukli se na izborni dan: Kulminirao stranački raskol; Dobio batine od svojih bivših stranačkih kolega iz HDZ-a

Potukli se na izborni dan: Kulminirao stranački raskol; Dobio batine od svojih bivših stranačkih kolega iz HDZ-a

Težina ozljede za sada nije poznata, prema prvim informacijama radi se o ozljedi lica, točnije oka

Na izborni dan kulminirao je raskol u triljskom ogranku HDZ-a. Naime, Damir Lipotić, koji na izborima podržava bivšeg gradonačelnika Trilja Ivana Šipića, dobio je batine od svojih bivših stranačkih kolega iz HDZ-a. A sukob se dogodio na mostu u Trilju, piše Slobodna Dalmacija. 

Naime, bivši gradonačelnik Trilja Ivan Šipić, razočaran jer ga stranka nije htjela ponovno kandidirati za prvog čovjeka lokalne samouprave. Zato je izašao na izbore kao nezavisni kandidat i tako podijelio biračko tijelo koje je godinama žestoko podržavalo HDZ. A vrhunac tenzija koje traju mjesecima kulminirao je na šaketanjem na mostu, a Damir Lipotić Kuki izvukao je u srazu sa članom ili simpatizerom HDZ-a, deblji kraj.

UPRAVO SE ČITA

“Molim vas, odmah u prvoj rečenici stavite da najoštrije osuđujem svaku vrstu nasilja i vrijeđanja. To nikome ni na koji način ne može donijeti dobro. Ovo što se dogodilo nije vezano uz biračka mjesta, jer na nijednom od njih dvadeset i dva, nije zabilježen ni najmanji incident, i sve protječe u savršenom miru”,kazao je Šipić.

“Ne znam tko je točno udario Lipotića, ali govori se da je riječ o sinu jednog lokalnog hadezeovca. Ponavljam, nikakvo vrijeđanje i nasilje ne vodi ničemu dobrom niti itko od toga ima ikakve koristi, i jako mi je žao što se to dogodilo. Osuđujem takvo ponašanje, a pogotovo je sve to još gore što se dogodilo na izborni dan”, rekao je Šipić. Lipotić je završio na Hitnoj pomoći u KBC-u Split gdje mu “šiju” posjekotinu koju je zaradio u okršaju s političkim neistomišljenikom, prenose Vijesti.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari