Preminule još tri osobe : U PGŽ i dalje vrlo visok broj novozaraženih!

Preminule još tri osobe : U PGŽ i dalje vrlo visok broj novozaraženih!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Na području PGŽ danas je 399 je novooboljelih osoba, a 100 ih je ozdravilo. Tako se broj aktivnih slučajeva povećao na 2746

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 1884 uzoraka briseva, što znači kako je udio pozitivnih unutar broja testiranih uzoraka tijekom 4. epidemijskog vala danas najviši i iznosi 21.18%.

318 novooboljelih su osobe iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena, 31 sa otoka Krka, 20 sa Liburnijskog područja, 17 iz GK, 6 sa Raba, 3 sa Cresa, 2 iz Crikveničko-vinodolske regije, te 2 sa otoka Lošinja.

UPRAVO SE ČITA

Najveći broj novooboljelih njih 228 dolazi iz skupine radno aktivnih stanovnika, 128 novooboljelih su iz mlađih dobnih skupina, dok je 43 iz skupine starijih od 65 godina.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti je jednak u odnosu na jučer te iznosi 80.

U jedinici intezivne skrbi KBC-Rijeka na respiratoru se nalazi 7 pacijenata.

Tijekom jučerašnjeg dana su nažalost preminule 3 osobe od COVID-19 bolesti.

Udio hospitaliziranih osoba unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva je i pored nastavka rasta broja aktivnih slučajeva, kao i broja hospitalizacija ostao stabilan te iznosi 2.91%.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari