Riječki SDP-ovci donirali Socijalnoj samoposluzi namirnice u vrijednosti 10 tisuća kuna

Riječki SDP-ovci donirali Socijalnoj samoposluzi namirnice u vrijednosti 10 tisuća kuna

Danas je u Socijalnoj samoposluzi na Brajdi održana primopredaja tradicionalne donacije namirnica u vrijednosti 10.000 kuna koje je Gradska organizacija SDP-a Rijeka – na čelu s predsjednikom Markom Filipovićem – uručila Socijalnoj samoposluzi.

“Ovim putem ujedno pozivamo i sve članove i simpatizere SDP-a da se i osobno ove godine odluče na pomoć organizacijama koje brinu o ljudima u potrebi. Živimo u vremenu koje je za mnoge naše sugrađane teško i u kojem se mnoge obitelji susreću s problemom siromaštva ili životom na granici siromaštva. Solidarnost je zato potrebnija no ikada, a ljudska ruka pomoći i suosjećanja važnija je od sjaja i raskoši blagdana.”, istaknuo je ovom prigodom Marko Filipović, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Rijeka.

“Ovim činom želja nam je potaknuti i druge da osjećaj svečanosti i obiteljskog zajedništva, koji je u ovo blagdansko vrijeme snažno prisutan u svima, prošire i dalje, njeguju i u budućnosti, i to prema mnogim onim ljudima koji im nisu osobno poznati, ljudima koje mogu dirnuti svojom pažnjom i kojima mogu pomoći da barem ove blagdanske dane, a onda i dane koji slijede, provedu u toplini i sigurnosti.”, dodao je Filipović.

UPRAVO SE ČITA

SDP-ova donacija Socijalnoj samoposluzi čin je pomaganja, ali i pokušaj skretanja pažnje na važnost zajedništva, uzajamnosti i empatije, zaključili su riječki SDP-ovci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari