Riječki Studentski centar osnovao planinarski Odsjek Index; Nudit će izlete u prirodu i planinarenja!

Riječki Studentski centar osnovao planinarski Odsjek Index; Nudit će izlete u prirodu i planinarenja!

Photo: ILUSTRACIJA/Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Studentski centar Rijeka proveo je anketu namijenjenu za studente pod nazivom “Što želiš raditi u slobodno vrijeme?”. Studenti su u anketi sugerirali da žele više planinarenja i izleta u prirodu pa je tako potpisan sporazum o suradnji sa PD Kamenjak. 
Ono što studentima najviše fali jesu boravci u prirodi pa je tako Studentski centar Rijeka odlučio poslušati želje  studenata te je jučer potpisan sporazum o suradnji  s Planinarskim društvom Kamenjak. Ravnatelj studentskog centra u Rijeci mr. Dinko Jurjević i predsjednik Planinarskog društva Kamenjak Rijeka Boris Kurilić osim potpisanog sporazuma, osnovali su i novi planinarski Odsjek Index.
Ovim sporazumom i suradnjom sa jednim od najvećih planinarskih društva u našoj županiji i državi ponuditi će se studentima, djelatnicima, radnicima te njihovim obiteljima zanimljive planinarske izlete, te obilaske neke od najljepših planinarskih vrhova.
Već danas vas pozivamo da se pridružite brojnim planinarima/kama i pridružite se novoosnovanom Odsjeku Index pri Planinarskom društvu Kamenjak Rijeka” kazali su iz Studentskog centra Ri.
Za više informacija posjetite stranicu Studentskog centra Rijeka. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari