DANAS JE NJIHOV DAN

Galerija |‘Dosta nam je napona i struje, dajte nam gajbu žuje!’. Donosimo najveću galeriju fotki s današnje norijade u Rijeci!

Idi na originalni članak

Maturanti u Rijeci danas su se posve opustili – norijada je i ove godine donijela puno brašna na riječke ulice a nije izostalo ni već tradicionalno špricanje vodom iz vodenih pištolja

Oglas

Već od jutra učenici završnih razreda srednjih škola počeli su se okupljati na odabranim mjestima odakle su se rano poslijepodne u velikim grupama uputili prema središtu grada – Korzu i Delti, gdje su se kod Spomenika oslobođenja družili.

Prema prvim informacijama s terena većih incidenata nije bilo a druženje i i zabava maturanata potrajala je sve do popodneva.

U velikoj fotogaleriji našeg fotoreportera Hrvoja Skočića možete pogledati kako je protekla današnja norijada u Rijeci. Nas su posebno oduševili duhoviti natpisi na prigodnim majicama od kojih su nas neki nasmijali do suza!

Maturantima želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju ili pri ulasku u svijet rada. Nek’ im se ispune sve želje u životu i nekane zaborave školske prijatelje!

Pogledajte videoprilog Kanala Ri:

Exit mobile version