HIT PREDSTAVA

JESEN U KOSTRENI U ponedjeljak na kostrensku pozornicu stižu Realisti!

U 20 sati na rasporedu kostrenske Jeseni je hit predstava Realisti Teatra Exit. 

Svijet srlja u propast, a ljudi u šoping-centre. Reality show postaje stvarniji od vijesti. Tražimo poslove tamo gdje ih nema, a samo su smrt i kredit neizbježni. Nepodnošljiva lakoća površnosti dopušta nam misliti da možemo ostvarivati svoje snove bez imalo uloženog truda ili resursa bilo koje vrste. Diskriminacija, predrasude, neprilagođenost, narušeni raznovrsni međuljudski odnosi.

O toj kaotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo kroz smijeh i parodiju u maniri kabareta govore nam Realisti autora Jure Karasa u režiji Matka Raguža. U predstavi glume Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović.
Ulaznice se prodaju putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 50 kuna. Cijena ulaznica za umirovljenike iznosi 30 kuna. Ulaznice s popustom za umirovljenike nisu dostupne u online prodaji i mogu se kupiti isključivo u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. 

Za one predstave koje ne budu unaprijed rasprodane, ulaznice se mogu kupiti u Narodnoj čitaonici, sat vremena prije početka predstave (od 19 sati).

Predstave se održavaju u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Sve informacije o programu 21. Jeseni u Kostreni mogu se pronaći na portalu nasakostrena.hr kao i na društvenim mrežama Centra kulture Kostrena, Naša Kostrena i partnera manifestacije. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari