MULTIMEDIJALNI PROJEKT

Finale projekta Moja.hr: Pogledajte film s kojim se predstavila Primorsko-goranska županija!

Završnica projekta i dodjela nagrada projekta Večernjeg lista, Ministarstva turizma i sporta, HTZ-a i HRT-a – Moja.hr održana je u Vinkovcima, a prije samog proglašenja pobjednika, prikazan je lanjski pobjednički filmić iz Vukovarsko-srijemske županije, a potom svi ovogodišnji video uradci, njih 21 te predstavljeni autori.

Moja.hr multimedijalni je projekt kojim se predstavljaja Hrvatska i njezine županije te otkrivaju sve ljepote i običaje Lijepe naše viđene očima mladih. Mladi i kreativni ljudi iz dvadeset županija i Grada Zagreba u jednominutnim filmovima prikazuju sredine u kojima žive i emocije koje ih uz njih vezuju.

Ovogodišnje predstavnice Primorsko-goranske županije, studentice su primijenjenih umjetnosti u Rijeci Gea Rajić i Klara Dujmović koje su uz mentorstvo profesora Sanjina Stanića, snimile su film o zeleno-plavoj županiji u cilju da bude “pozivnica” gostima i turistima za dolazak u županiju.

Stručni žiri odabrao je tri prvoplasirana tima, a pobjedničkim filmom proglašen je video uradak Elizabete Ružić i Marka Purišića iz Istarske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari