FOTOGALERIJA

Galerija | ​Povodom Dana policije u Rijeci odana počast poginulim policajcima i braniteljima

U povodu Dana policije je organizirana i humanitarna akcija inicijativom obitelji Pavlović, vlasnika Obrt „Izvor“ iz Đurđenovca, za pomoć bolesnoj djelatnici Sektora za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove ove Policijske uprave

U sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci danas je nastavljeno obilježavanje Dana policije i blagdan njezinog zaštitnika Sv. Mihovila. Svečanost je započela polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća ispred Spomen obilježja poginulim policijskim  službenicima.

Uz predstavnike Policijske uprave na čelu sa zamjenikom načelnika Policijske uprave Hari Brnadom, svečanosti obilježavanja su se pridružili i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata te ostali djelatnici Policijske uprave.

Za poginule hrvatske redarstvenike i sve branitelje iz Domovinskog rata, služena je i sveta misa u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Rijeci koju je predvodio policijski kapelan Pavao Mokri uz don Sinišu Vujčića iz Župe Sušak. Uz čestitke, velečasni Vujčić se zahvalio svim policijskim službenicima na predanom djelovanju u ostvarenju sigurnosti građana našeg primorskog kraja. Pozivom na molitvu svetom Mihovilu arkanđelu, zaželio je neka bude zagovornik policijskim djelatnicima na putu činjenja dobra za svakog sugrađana i čovjeka.

Na kraju misnog slavlja koje je pjesmom uveličao zbor Bakarskog dekanata, velečasni Mokri je i zahvalio te darovao policijsku službenicu Zvjezdanu Pavešić, umirovljenu prije par mjeseci, za njezin dugogodišnji radni vijek, ali i angažman u brojnim humanitarnim, sportskim i drugim aktivnostima za dobrobit zajednice.

U povodu Dana policije ove je godine i organizirana humanitarna akcija inicijativom obitelji Pavlović, vlasnika Obrt „Izvor“ iz Đurđenovca za pomoć bolesnoj djelatnici Sektora za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove ove Policijske uprave. Naime, vlasnici “Izvora” pokazali su plemenitu gestu odlukom da prodajom mineralne vode u prostorima PUPG cjelokupan iznos od prodaje uruče policijskoj djelatnici za troškove daljnjeg liječenja. Uz iskrene zahvale djelatnicima Obrta, kolegici želimo brzo izlječenje i povratak u svoje radno okruženje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari