ČESTITAMO

Galerija | Predsjednik RH odlikovao djelatnike PU primorsko-goranske, pogledajte tko je dobio visoka priznanja

Između 183 odlikovanih djelatnica i djelatnika MUP-a Spomenice domovinske zahvalnosti uručene su i policijskim i državnim službenicima Policijske uprave primorsko-goranske

U povodu obilježavanja Dana policije i njenog zaštitnika sv. Mihovila, predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović jučer je na svečanoj dodjeli u Uredu predsjednika RH u Zagrebu odlikovao djelatnike MUP-a i uručio im Spomenicu Domovinskog rata, Prvi hrvatski Redarstvenik, kao i Spomenicu domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu.

Između 183 odlikovanih djelatnica i djelatnika MUP-a ovom prigodom navedene Spomenice uručene su sljedećim policijskim i državnim službenicima iz Policijske uprave primorsko-goranske:

SPOMENICU DOMOVINSKOG RATA, PRVI HRVATSKI REDARSTVENIK dobio je policijski službenik BOŽIDAR RUŽIĆ iz Policijske postaje Opatija.

SPOMENICU DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, PRVI HRVATSKI REDARSTVENIK dobio je državni službenik MARIN PAPIĆ iz Policijske postaje Krk koja će mu se uručiti naknadno jer nije mogao prisustvovati svečanoj dodjeli.

SPOMENICE DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI uručene su i službenicima:

državna službenica DAVORKA BABIĆ, Sektor za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove

policijski službenik DALIBOR BAČIĆ, Sektor za granicu

državna službenica IRENE BAŠIĆ, Sektor pravnih, financijskih i tehničkih poslova

policijski službenik PREDRAG GRAČIĆ, Operativno komunikacijski centar policije

policijska službenica ZORICA  PAUREVIĆ, Sektor za kriminalističku policiju

policijski službenik JURICA PRPIĆ, Jedinica specijalne i interventne policije

policijski službenik IVOR VILIĆ, Sektor za kriminalističku policiju

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari