BRŽI OD SVIH

RIJEČKI SKEJT “NA MLAZNI POGON”: “Uredno na skejtu čeka semafor i prestiže me po punoj…”

Foto: Facebook/D.D./Problemi u prometu Rijeka i okolica

“Mislim se, zašto ne ide zaobilaznicom kad mu se žuri?!”

Član Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica upravo je u širem središtu Rijeke zabilježio neobičan prizor.

Na skejtere smo više-manje navikli već desetljećima, ali uglavnom kao adrenalinom nabijene mlade ljude koji svojim bravurama zabavljaju sebe i prijatelje, često i na mjestima izvan skejt-parkova gdje to baš i nije primjereno.

No u posljednje vrijeme, baš kao i korisnike električnih romobila, sve češće ih viđamo i na prometnicama, gdje se često ponašaju i kao ravnopravni sudionici u prometu, što svakako – ne mogu biti.

Foto: Facebook/D.D./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Upravo jednu takvu situaciju danas je u u širem središtu Rijeke zabilježio član Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica.

Fotografirao je mladića na skejtu koji je uredno čekao na semaforu, ali potom i pretjecao vozila koja su se Osječkom ulicom kretala nešto sporije zbog prometne gužve.

Foto: Facebook/D.D./Problemi u prometu Rijeka i okolica

“Uredno na skejtu čeka semafor i prestiže me po punoj. Mislim se, zašto ne ide zaobilaznicom kad mu se žuri?!”, napisao je član Facebook grupe i svojom objavom izazvao veliko zanimanje pratitelja grupe uz mnoge duhovite ali i upozoravajuće komentare.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari