SHOPPING UZ POPUSTE! U četvrtak na Martinkovcu svečano otvorenje MARTI RETAIL PARKA

Idi na originalni članak

Povodom otvorenja, od četvrtka 22.08. pa sve do nedjelje 25.08., prve posjetitelje Marti retail parka očekuje shopping uz popuste u svim trgovinama, ali i brojni zabavni sadržaji

Oglas

Kao uvod u koncert mlade zvijezde Mie Dimšić, u četvrtak od 14:00 sati Retail parkom će prošetati klaun i cirkusanti na štulama, a najmlađe će razveseliti balon show.

U 17:00 sati slijedi rezanje torte, kojom će se zasladiti svi posjetitelji, a nakon toga zabaviti uz koncert Mie Dimšić.

Cirkus teatar pripremio je program i za petak, u kojem možete uživati od 14:00 sati, dok će Retail parkom od 17:00 sati zavladati Andrej Škedel, svojim extra nastupom sa mađioničarskim vještinama i iluzijama. Centar za djecu i mlade FOILOT iz Matulji se predstavlja nastupom plesnog studija VIBE.

Zabavni program u subotu je rezerviran za Prve riječke mažoretkinje Osnovne škole Srdoči i Limenu glazbu Spinčići, a kao krunu trodnevnih događanja najavljujemo u 18h predstavu akrobatike i komedije, ples na trapezu, svili, ringu i još mnogo atrakcija, u kojima se rijetko može uživati.

Nadamo se kako će posjetitelji uživati u bogatom programu i sadržajima prilikom otvorenja, a koji su samo najava zbivanja u Marti Retail parku na adresi Martinkovac 127, mjestu namijenjenom ne samo shoppingu, nego i ugodnom boravku.

Radno vrijeme Marti Retail Parka je od 9 do 21 sat, dok je trgovina prehrane otvorena od 7 do 22 sata.

Exit mobile version