PRIPAZITE I NA PARKIRANJE!

U nedjelju u Opatiji 25. Dječji karnevalski korzo, na snazi će biti privremena regulacija prometa

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom

Zbog održavanja “25. Dječjeg karnevalskog korza 2023.” u nedjelju, 5. veljače 2023. godine, od 11.00 do 16.00 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica m. Tita, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F. Peršića do Slatine (ex hotel Zagreb).

Istodobno, Ulica maršala Tita, od zgrade gradske uprave do Ulice dr. M. Laginje, postaje jednosmjerna u smjeru centra grada, a Ulica dr. M. Laginje, jednosmjerna u smjeru Nove ceste.

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajenim mjestima.

Linije 32, 34, 35 i 37 prometuju:

Linija 32 u smjeru Rijeka-Lovran prometuje Novom cestom do Slatine te dalje u smjeru Lovrana redovnom trasom. U povratku prema Rijeci prometuje Novom cestom bez spuštanja na Slatinu.

Linije 34 i 37 sa Slatine prometuju do Ičića (kružni tok) te Novom cestom do Kuka (34) odnosno semafora kod Bille (37) odakle nastavljaju redovnom trasom. U povratku prema Opatiji prometuju Novom cestom do Slatine.

Linija 35 neće prometovati u smjeru Voloskog, već isključivo trasom Slatina-Ičići-Poljane-Veprinac.

Linije 32 i 34 obavezne su koristiti sva stajališta na Novoj cesti (Billa, Mala škola, Veterinarska stanica, Villa Andrea).

Ujedno se dana 5. veljače 2023., od 08.00 do 16.00 sati zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita, na dionici odvijanja Dječjeg karnevalskog korza, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F Peršića do Slatine (ex hotel Zagreb).

Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno premjestiti „paukom“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari