'NOVOLETNJI KONCERT' S DAMIROM KEDŽOM

Galerija | Prekrasni prizori iz Kastva! U okićenom ‘gradu na brege’ nudi se bogat program povodom Adventa u Kastvu

Advent u Kastvu započeo je kićenjem borova na Crekvini dječjim radovima. Male ručice izradile su ukrase za borove koji će se nakon blagdana zasaditi u dvorištima vrtića i u šumi

Tijekom prosinca održat će se mnoštvo dječjih, sportskih i zabavnih programa a veliko finale bit će Zadnje polne va Kastve, tradicionalna manifestacija humanitarnog karaktera.

Adven u Kastvu počinje ovog vikenda

Program su predstavili gradonačelnik Matej Mostarac i Saša Brusić, direktor ureda Turističke zajednice.

Sve počinje ovog vikenda Božićnim sajmom dječjih vrtića Vladimir Nazor i Poneštrica te prvom od dvije Malikove šetnje u šumi, uz animatore i maskote. U narednim danima održat će se i predstava za svu kastavsku djecu Snjeguljica z Kastva u izvedbi odgojiteljica vrtića te nezaboravni ispraćaj Djeda Mraza sa Žudike.

U organizaciju su se uključili i kastavski ugostitelji (Art Caffe, Kastav Pub i Loža) koji će imati tri „after job partyja“ petkom uz živu glazbu.

Od sportskih i rekreacijskih sadržaja treba istaknuti Adventski trail Tri kastafska vrha u organizaciji AK Rika i već 300 prijavljenih sudionika. Održat će se i Zimska liga trčanja te šetnja s feralići po Loze i Lužine.

Novoletnji koncert uz nastup Damira Kedže

Glazbeno društvo Spinčići održat će Novoletnji koncert uz nastup Damira Kedže, a sve završava uz Zadnje polne, humanitarni ispraćaj, i slogan „Pustite zadnju kunu va Kastve“ s obzirom da tog dana završava era kune i kreće uporaba eura.

Nadamo se lijepom i suhom prosincu kako bi se održali svi planirani programi i stvorile nove blagdanske uspomene!

Program Adventa u Kastvu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari